Sunday, October 28, 2012

Γυναικείες Τσάντες- Ένα μυστήριο για δυνατούς λύτες [re-post]


Ντοροθυ γεια σου.
Θέλω να σε ρωτήσω κάτι που μπορεί να το γνωρίζεις.

ΛοιπόνΈχεις δει φαντάζομαι τις γυναικείες τσάντες ε? Αυτές με τα περίεργα ονόματα που θυμίζουν γαλλικά μπούτια ή τις άλλες που με το που ακούς να τις αναφέρουν θυμάσαι τις καμπάνες στην εκκλησία στο χωρίο και πόσο σου άρεσε να τραβάς το σκοινί τους και να προκαλείς χαλασμό κόσμου. (Το έσωσα από το να μην κάνω διαφήμιση). Ε, λοιπόν έχεις παρατηρήσει ότι ανεξαρτήτως μεγέθους που φέρουν οι τσάντες χωράνε ακριβώς τα ίδια πράγματα μέσα? Και ως επί των πλείστων είναι άχρηστα πράγματα. (Μαννον, ριμελ, αει-λαϊνερ, κονσιλερ, καθρεφτάκισερβιέτες,προφυλακτικά, χαρτομάντιλα  ενα βιβλίο -κάτι κουλτουρε-,τα τσιγάρα σλιμ, τα 2 κινητά το "αγαπόφωνο" και "το άλλο - και το πορτοφόλι με τις 45 κάρτες και κάτι εισιτήρια για το λεωφορείο. Α, ναι και ένα μπουκαλάκι νερό.) Έχεις προσπαθήσει να τα αδειασεις όλα πάνω σε ένα τραπέζι και να προσπαθήσεις να τα βάλεις όλα πάλι μέσα? Όχι? Α, έχει πολύ πλάκαΕίναι ένα 3D puzzle-γρίφος. Δεν χωράνε όλα μέσα! Απλή φυσική είναι  Ο όγκος των αντικειμένων άμα αθροιστεί είναι μεγαλύτερος από τον όγκο που μπορεί να δεχθεί η τσάντα.!! Και αναρωτιέμαι εγώ.

Πως το κάνουν? Τι έχουν ανακαλύψει οι γυναίκες που εμείς οι άντρες και οι επιστήμονες στο Σερν δεν έχουμε βρει?
Αναρωτιέμαι μήπως είναι απλή τάξη και πολύ καλή αντίληψη του τρισδιάστατου χώρου από πλευράς γυναικών και τόσα χρόνια μας δουλεύουν με το ότι δεν μπορούν να παρκάρουν μονό και μονό για να μας ακούσουν να τους λεμέ για τους "20 πόντους" .
Είτε είναι το γεγονός ότι έχουν ανακαλύψει πως να καμπυλώνουν το χωροχρόνο  Ότι κάθε γυναικεία τσάντα είναι ένα μικρό TARDIS (δες λίγο Doctor WHO )   και το εσωτερικό της είναι μεγαλύτερο από το εξωτερικό. Μια ιδιότητα από πλευράς τσάντας που ενεργοποιείτε μονό με το γυναικείο άγγιγμα.
Είτε τέλος ότι έχουν μικρές μαύρες τρύπες στις τσάντες τους που οδηγούν σε μια κοινή για όλες τις γυναίκες αποθήκη όπου μοιράζονται τα πράγματα τους.  Άμα ισχύει αυτό το τελευταίο πρέπει να μοιραστούν την γνώση αυτή με τον κόσμοΑκόμα άμα ισχύει μην βάλεις Ντόροθι ποτέ και τα 2 χέρια μέσα στην τσάντα. Θα σε ρουφήξει μέσαΠΑΝΤΑ ΕΝΑ ΧΕΡΙ ΝΑ ΚΡΑΤΑΕΙ ΤΟ ΤΡΑΠΕΖΙ. Ποτέ δεν ξέρεις.
Θέλω να μου απαντήσεις σε αυτό Ντοροθυ. Πραγματικά έχω σκαλώσει. Δεν κοιμάμαι τα βράδιαΑυτό δεν είναι γρίφος. Κινέζικο βασανιστήριο είναι.
Όλα τα άνω αναφέρονται σε μεσσαίου-μεγάλου μεγέθους τσάντες  Άμα πιάσω τις τσάντες -αχ αγάπη δεν πήρα λεφτά-εξόδου που δεν χωράνε ούτε το κινητό υπό κανονικές συνθήκες τότε το μυστήριο περιπλέκετε)

Δικός σας Παυλος.


Σημείωση: Το εν λόγω άρθρο έχει αναρτηθεί στο παρελθόν από εμένα σε blog ενός φίλου το οποίο αυτή τη στιγμή μαστίζεται από spam. Για αυτό το λόγο, είπα να το περισώσω, μαζί με την σοφία που κατά καιρούς με διαπερνάει, και να το ποστάρω και εδώ για να το έχω!

No comments:

Post a Comment